+31(0)611784808 info@m-bouwmeester.nl

Referenties

Referentie toevoegen

Naam
Email
Beoordeling
Review Omschrijving

★★★★★
Vandaag hebben Mark en Martijn het dubbelglas van onze dakkapel en de raamrubbers vakkundig vervangen. Uitstekend bedrijf wat zijn afspraken nakomt en keurig netjes werkt, zij laten geen rommel achter alles wordt keurig netjes opgeruimd. Zijn zeer vriendelijk en op elkaar afgestemd, Mark heeft het glas aan de voorkant al een keer vervangen daarom was de keus niet moeilijk om hem voor de 2e keer dit werk te gunnen.
- kees Van laar

★★★★★
Prettige contacten, goede voorlichting. Levering en plaatsen volgens afspraak. Een aanrader.
- Pim Leemhuis

★★★★★
Wij zijn super tevreden er was een ongelukje gebeurd bij een klant van ons. Mark gebeld in zijn vakantie en bedacht zich geen moment en is ons komen helpen. Heeft een nood reparatie uitgevoerd om daarna de juiste raam te bestellen en binnen no time te plaatsen. Al met al super tevreden en zeker een aanrader.
- Yassin

★★★★★
Een bedrijf waar de Service nog meet een hoofdletter wordt geschreven. Zeer snelle reactie op mail. De afspraak was er binnen 1 week en direct ingemeten. Binnen 6 weken de ruiten dubbelglas geplaatst. Zeer fijne medewerkers en alles keurig en schoon achter gelaten.. Dankjewel
- Aad de Ruiter

★★★★★
Na ruitschade meteen goed geholpen. Netjes de afspraken nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.
- Van Leeuwen

★★★★★
Een betrouwbaar bedrijf die de werkzaamheden prima uitvoert en ze werken netjes.
- Nynke

★★★★★
Helemaal goed, vijf sterren!
- J van Geest

★★★★★
Deskundig advies, goede uitvoering door vakkundige glaszetters tegen een goede prijs. Aanrader dit bedrijf
- Bert Thiery

★★★★★
Fijne samenwerking met een mooi resultaat, prettige medewerkers die de werkplek zeer netjes achterlaten, ben er zeer tevreden mee en beveel de firma Bouwmeester van harte aan! R. Roth te Houten
- R. Roth

★★★★★
Vakkundig, deskundig maar ook gezellig. Uitstekend bedrijf dat de afspraken nakomt en puik werk levert. Aanrader!!!
- Peter Galjart

★★★★★
Een bedrijf wat super snelle service verleende aan ons en keurig de afspraken na komt. Complimenten en nogmaals bedankt er voor.
- Nicole Avezaat

★★★★★
Zijn Zeer tevreden. Wordt snel en correct geholpen. en personeel leveren snel en keurig werk af. Komen na wat er wordt beloofd! Zullen MarK Bouwmeester en team zeker aanbevelen. Groet, Lya
- Lya Verweij

★★★★★
Prima service, snel geleverd en netjes uitgevoerd. dank
- P. Den Bremer

★★★★★
Een zeer goed op elkaar ingespeeld team (drie man sterk, Marc, Mark en Martijn) heeft de verouderde dubbelglas ramen in mijn huis op de benedenverdieping aan de voor- en achterzijde vervangen door hr++ - glas in de bestaande kozijnen. De klus is zeer professioneel in een zeer snelle periode geklaard. De nieuwe houtlatjes zijn netjes in de grondverf gezet en alle ramen pasten perfect en zijn perfect afgekit. Vakmanschap. En de manier van werken zorgde voor een zeer fijne sfeer. Een echt vriendenteam dat zeer goed rekening hield met de wensen van de bewoner van het huis. De afwerking is van grote kwaliteit. Ook werd alles weer picco bello achtergelaten. Ik was zelf nog bezig een kastdeurtje te plaatsen wat niet helemaal lukte en dat is ook nog door Mark zelf opgelost. Kortom het was een feest om het team aan het werk te zien omdat ze precies weten hoe ze te werk moeten gaan om het vervangen van de ramen zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik kijk er met een grote glimlach op terug en dat is best bijzonder.
- Rolande Boven

★★★★☆
Vriendelijk, vakkundig en snelle reactie. Hiermee super geholpen!
- Jaap

★★★★★
Vanaf eerste moment goed en prettig contact met Mark Bouwmeester. Hetzelfde geldt voor de collega's met wie mark samen onze ruiten heeft vervangen door HR++ glas met de nodige aanpassingen. Keurig werk en zeer tevreden.
- René van de Beek

★★★★★
Mark and his team, came around 8:15 in in the morning and by 15:30 everything was done as it should have been: the windows were all mounted and everything was clean when they left. We are very happy with the work they did.
- Dacina

★★★★★
Al het glas laten vervangen door HR++ glas, iets waar we best tegenop zagen. Maar het team van Bouwmeester heeft de klus in anderhalve dag geklaard. Alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Niet onbelangrijk, het was nog gezellig ook.
- Frans Havekes

★★★★★
Dit bedrijf cq Mark Bouwmeester en zijn team kunnen wij van harte aanbevelen. Fijne klantvriendelijkheid, snelle reactie, prima service en top deskundigheid staan bij hen hoog in het vaandel. Dat hebben wij in ieder geval zo ervaren!
- Joske en Hans Brongers

★★★★★
Mak is een prettige persoon om de door ons gegeven opdracht door te spreken. Houdt zich aan afspraken. Zeker een aanrader om dit bedrijf een opdracht te gunnen
- Wim Lukkassen

★★★★★
Zeer prettige ervaring! Diverse offertes opgevraagd, waarbij Mark Bouwmeester de enige was die persoonlijk op kwam meten. Ook de werkzaamheden verliepen zeer vlot. Wat mij betreft een aanrader!
- jeroen

★★★★★
Vriendelijke mensen die goed communiceren. Duidelijke en volledige offerte zonder vervelende verrassingen achteraf. Netjes gewerkt en mooie kwaliteit geleverd. Ben heel blij met het resultaat.
- M. Blom

★★★★★
Ruit vervangen op slaapkamer. Zeer tevreden. Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen. Prijs / kwaliteit is in orde.
- Scherrenberg

★★★★★
Een bedrijf van vakmensen, waar kwaliteit, dienstverlening en communicatie hoog in het vaandel staan !!
- M.Moes

★★★★★
heel tevreden, uitstekende vaklieden en goede communicatie
- braune

★★★★★
enkelglas vervangen door HR** uitstekende communicatie, echte vaklieden, prima werk, we zijn heel tevreden. Herman en Dini
- Herman braune

★★★★★
Snelle reactie, zowel telefonisch eerste contact als ontvangen van de offerte. Binnen een week het glas hersteld van de schuurdeur. Super tevreden en nette werknemers die de klus kwamen klaren.
- Connie Willemse

★★★★★
Excellent service, quick, efficient and friendly.
- Gabriel

★★★★★
HR++ glas geplaatst door Mark & Marc, vaklui met goed werk. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf van harte aan.
- Paul & Ingrid

★★★★☆
Goed en vakkundig. Een aantal jaren gelden hebben zij bij ons aan de voorzijde en onze dakkapel nieuw glas geplaatst. Vandaag hebben zij nieuw glas in onze achterpui geplaatst en onze voordeur. Alles zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden.
- Jan Hendriks

★★★★★
Mark & Marc hebben het glas van onze serre vervangen, alles verliep goed georganiseerd en conform afspraak. Fijne (vak)mannen in de omgang ook! We zijn heel blij met het eindresultaat.
- Mark en Marja

★★★★★
Reageert snel. Goed en vakkundig werk. Ook de prijs is prima !
- A. Catoen

★★★★★
Zeer tevreden. Echte vakmensen. Heel keurig gewerkt en uitstekend materiaal. Communicatie is optimaal.
- Erik en Jeanette van Straalen

★★★★★
Prima ervaring, snel en vakkundig de ramen vervangen en gelijk ventilatieroosters geplaatst. Super tevreden
- M.Schipper

★★★★☆
Ondanks regen en kou, met 3 man de ruiten aan voorzijde huis geïnstalleerd. Wij zijn erg blij.
- Ton

Juni 2020

★★★★★
Perfecte oplossing voor een lekkage bij extreme regenval
- Ronald

13-09-2019

★★★★★
Marc is vriendelijk, werkt netjes, komt de afspraken na en doet wat hij belooft. Het hele huis voorzien van HR++ glas. Alle glaswerk heel netjes en vakkundig geplaatst. Wij zijn erg tevreden!
- Ebbing

23-08-2019

★★★★★
op advies van onze huisschilder gekozen voor Marc Bouwmeester. Hij is betrouwbaar, vakkundig, geen pusher, top product, fijne service en leveren volgens afspraak. Geen omtrekkende bewegingen, gewoon zoals afgesproken. Geweldig in deze tijd, waar het internet volstaat met glas aanbiedingen van allerlei boefjes en je bijna niet meer durft te kiezen. het was fijn om met hem te werken.
- Rob

20 juli 2019

★★★★★
Heel erg netjes gewerkt en keurig op afspraak. Fijne service.
- Monique

17-07-2019

★★★★☆
Kattenluikje netjes in raam gezet. Ik had een bepaald idee, waarover hij zei: 'U kunt het beter zo doen, dat is voor u goedkoper.' Prettig meedenken, dus.
- H. van Wijngaarden

12-7-2019

★★★★★
Mooi werk geleverd, we zijn er heel blij mee. Ook niet te duur. Een aanrader!
- J. Spies

10 juli 2019

★★★★☆
Mark & Mark, goed samenwerkend team dat in no-time de ruit had vervangen. Goed werk geleverd, netjes tussen de planten door gemanouvreerd. Vakwerk!
- Marjolijn Brevoord

13-6-19

★★★★★
Mooi vakwerk, denkt goed mee en communiceert snel en professioneel. Aan te bevelen dus!
- Bart

27-05-2019

★★★★★
Vervanging suskasten, in combinatie met plaatsing nieuw isolatieglas prima uitgevoerd. Oplossingsgericht meegedacht, goeie communicatie !
- Freek Kars

17-5-2019

★★★★☆
Het gesneuvelde glas van een binnendeur werd snel vervangen. Ziet er weer netjes uit. Prettig contact.
- Erik van Esterik

16-05-2019

★★★★★
Prima werk geleverd. Zeer tevreden.
- H.Kuus

4 mei 2019

★★★★★
Mark heeft drie (grote) ramen in onze woonkamer vervangen voor beter isolerend glas. Alles ging precies volgens afspraak, beloftes werden nagekomen. Prettige mensen om over de vloer te hebben, vriendelijk en voorkomend. Er werd vlot gewerkt en ze hebben keurig opgeruimd na afloop. Kortom, zelden was ik zo tevreden over een leverancier. Een aanrader.
- Dirk Mulder

18-04-2019

★★★★★
Net een nieuw huis gekocht, en er moest een raam vervangen worden. Mark gebeld. Levertijd volgens afspraak, Vakkundig en snel geplaatst en goed afgewerkt. Klasse service. Fijn om mee te werken.
- Jeroen

17-04-2019

★★★★★
Mark heeft mooi werk afgeleverd. Netjes en goed.
- Wouter

13 april 2019

★★★★★
snelle service, houdt zich aan de afspraken, prettig in in de omgang.
- Claudia

12-04-2019

★★★★★
Plaatsing van veiligheidsglas in de badkamer is prima verlopen. Heldere communicatie, vriendelijk en bovendien geleverd binnen de afgesproken termijn! Wij doen zeker in de toekomst opnieuw en beroep op Mark en zijn team. Peter en Magda Funneman
- funneman

11-04-2019

★★★★★
Komt zijn beloftes meer dan na.
- Ada

06-04-2019

★★★★★
Mark en zijn team hebben ons huis (bgg en 1e verd) voorzien van nieuw dubbel glas. Ze werken netjes, zijn erg vriendelijk en het resultaat is top!
- R. v. Dooren

4 april 2019

★★★★★
HR++ glas geplaats in 27 ruiten plus 11 voorzetramen voor het glas-in-lood. Flinke klus dus. Perfect uitgevord. Rekening gehouden met weersvoorspelling, alle rommel opgeruimd en geheel binnen planning uitgevoerd ondanks wegvallen van gewonde medewerker. Zeer tevreden dus.
- M Kooij

25 maart 2019

★★★★★
Hartelijk dank voor de snelle service. Blij met de nieuwe ruit, hij is netjes geplaatst en geluiddicht, daar ging het om! Nogmaals dank!
- Frederike Nusselder

19 maart 2019

★★★★★
Benedenverdieping in HR++ glas gezet. Goede voorlichting en advies, uitvoering stipt volgens afspraak. Heel tevreden!
- Pim Leemhuis

07-03-2019

★★★★★
Mark heeft bij ons 10 ruiten geplaatst en wat timmerwerk verricht. Mark heeft bij het inmeten ons van goed advies voorzien. Het plaatsten was allemaal op 1 dag gedaan, keurig afgewerkt, netjes achtergelaten en een vriendelijk team! Aanrader.
- Daan

11-02-2019

★★★★★
Mark en zijn team hebben dubbel glas geplaatst. Zeer professioneel, alles netjes achter gelaten en net iets meer gedaan om onze ramen weer beter te laten sluiten. En niet onbelangrijk uitermate vriendelijk.
- Sebastiaan

18-02-2019

★★★★★
Mark heeft vorige week een hard houten draairaam gemonteerd inclusief HR++ glas. Prima uitgevoerd en netjes achtergelaten. Echt een aanrader.
- Chris

7-2-2019

★★★★★
Mark en zijn team hebben bij ons alle ramen door HR++ vervangen, en een aluminium schuifpui door openslaande deuren. Niet alleen is het werk naar alle tevredenheid uitgevoerd, ze hebben ook laten zien dat plezier in het werk, vakmanschap en hard werken een hele fijne combinatie zijn. Bedankt mannen!
- Hage

26-01-2019

★★★★★
Vorige week hebben Mark en zijn medewerker drie grote ruiten vervangen, op de begane grond en de eerste verdieping. Deze jongens weten van aanpakken. In een halve dag was de klus vakkundig geklaard. Zeer netjes gewerkt en ook nog de rommel opgeveegd. Dank daarvoor!
- Rob Hofman

23-01-2019

★★★★★
Prima werk. Netjes een kapotte ruit vervangen. Vriendelijk en al het afval meegenomen.
- Piet Stam

23-01-2019

★★★★★
Prima werk. Netjes een kapotte ruit vervangen. Vriendelijk en al het afval meegenomen.
- Piet Stam

22-01-2019

★★★★★
Mark en Mark hebben een spiegelwand in de keuken geplaatst. Goede communicatie. Prima uitgevoerd. Prettig in de omgang. Aan te bevelen.
- Trees

21-01-2019

★★★★★
Prima werk. Keurig volgens afspraak, er is netjes gewerkt. Volgens afspraak qua datum en prijs. Zeer tevreden.
- De Graaff

13-12-2018

★★★★★
Zojuist 2 ramen in mijn voordeur laten vervangen. 2 Nette monteurs, mooi afgewerkt en zelf nog even gevraagd of ze moesten stofzuigen. Helemaal top, aanrader. Martijn
- martijn

4/12/2018

★★★★★
Werkt netjes. Houdt zich aan de afspraken. Schrikt niet terug voor lastige klussen. Betaalbaar.
- Mieke van Dillen

2-12-18

★★★★★
Mark en collega hebben in de hal en voordeur dubbel glas geplaatst met UV werende werking. Netjes en vlot gewerkt en prettige en heldere communicatie. Ik zou als ik weer een klus had weer met Mark in zee gaan.
- W de Geus

29-11-18

★★★★★
Zeer vlotte en nette service.
- Bas

12-11-2018

★★★★★
Mark en collega hebben het glas van de lichtraat bij ons vervangen. Offerte was duidelijk, geen verrassingen en Mark heeft een open en vriendelijke houding en communiceert goed. Ik raad hem zeker aan.
- Caroline

24 november 2018

★★★★★
Zeer tevreden
- G. de Ruijter

17-11-2018

★★★★★
Wij hebben HR++-glas op de benedenverdieping gekregen. Mark maakte voor ons een duidelijke offerte, geeft antwoord op vragen en communiceert gewoon goed. Mark en zijn team zijn prettig in de omgng en leveren goed werk. Wat ook prettig is, is dat ze tussentijds afval opruimen en stofzuigen.
- A. de Jong

14-11-2018

★★★★☆
Goede, snelle service. Glaswand geplaatst in onze keuken. Ziet er strak en prachtig uit! Erg tevreden over het geleverde werk! Tevens 2x een ruit geplaatst op zolder, ook goed uitgevoerd.
- Tukker

14-11-2018

★★★★★
Mark heeft met collega in een uurtje vakkundig een lekke dubbel glas ruit vervangen op de 2e verdieping. Contact over offerte en planning verliep prettig en professioneel. Er werd netjes gewerkt.
- Rolf

vrijdag 9 november 2018

★★★★★
Vorige week heeft Mark met collega's HR ++ glas geplaatst op onze 1ste en 2d3 etage. Een flinke klus met steiger plaatsen, de oude enkel glas ramen weghalen en vervolgens de nauwkeurig opgemeten HR++ramen en raampjes vervangen. Met zijn drieën hard was het hard werken. In ieder geval het resultaat ziet er prachtig uit. en zijn wij zeer tevreden .Professioneel vakwerk tegen een scherpe prijs. Ik kan Mark Bouwmeester en collega's van harte aanbevelen bij iedereen die een glasvervangingsklus wil laten doen.
- A. te Gussinklo

9-10-2018

★★★★★
Lekke ruit vervangen. Alles netjes en goed werk gelevers.
- Stefan van der Klij

17-10-2018

★★★★★
Goede prijs - kwaliteit verhouding. Planning en uitvoering snel, vakkundig en volgens afspraak. Zeker aan te bevelen!
- Bert van P.

14/9/2018

★★★★☆
Mark en zijn collega hebben half augustus op de eerste verdieping HR++ isolatieglas geplaatst en prima werk geleverd. Ze werken hard en zorgvuldig en daarbij zijn ze vriendelijk in de omgang.
- R. Jansen

12-09-2018

★★★★★
Mark is een goede en nauwkeurige glaszetter. Hij komt z'n afspraken allemaal na. Een aanrader
- Freek en Karin

31-8-2018

★★★★★
.Mark Bouwmeester heeft voor ons 8 ramen in de achtergevel vervangen voor H++ isloatieglas. Werkt secuur en netjes. Goede communicatie. Was op tijd en fijn in de omgang. Een aanrader
- H Essers

06-09-2018

★★★★☆
Prima werk geleverd door Mark en zijn collega. Bij mijn buurman en mij ieder het glas vervangen vaan een keukenraam. Hard doorgewerkt door beiden en goed afgeleverd.
- A. te Gussinklo

30 augustus 2018

★★★★★
Snelle, goede en vriendelijke service!
- Stefan

21-8-2018

★★★★★
Erg tevreden, vakwerk, komt afspraken na. Aan te bevelen!
- Nauta

03-07-2018

★★★★★
Mark Bouwmeester biedt een uitstekende service en prijs/kwaliteitsverhouding. Hierom komen wij weer vaak bij hem uit. Dit keer voor het plaatsen van voorzetruiten voor ons glas in lood ramen. Samen met een collega is dit weer naar volle tevredenheid gebeurd, snel, professioneel, vrolijk en accuraat. 5 sterren zeggen genoeg! Wil en Lo
- W.F.H. Busch

19-06-2018

★★★★★
Gelijk terug gebeld en op heel korte termijn afspraak gemaakt om de schade te bekijken. Netjes gewerkt ziet er weer top uit. Bedankt voor de goede service
- Annika

1-6-2018

★★★★★
Snel en vakkundig geplaatst. Kozijnen mooi afgewerkt en de boel netjes achtergelaten!
- Kelly Muijlwijk

31 mei 2018

★★★★★
Drie lekke dubbelglas ramen vervangen. Van eerste contact tot plaatsing prima verlopen. Goede communicatie, redelijke prijs, vakkundige plaatsing en alles weer keurig opgeruimd. Ik kende dit bedrijf nog niet maar is echt een aanrader. Dank voor de service!
- Eric

31 mei

★★★★★
Mark heeft voor ons 3 raampartijen vervangen van enkel naar HR++. Glas is lood op nieuw verlood en tussen dubbelglas geplaatst. Werkt secuur en netjes, kwam op tijd en was fijn in de omgang.
- Matthijs

10-5-2018

★★★★★
Prima bedrijf. Vijf ruiten laten plaatsen en later geharde douchewand. Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Geeft geen valse verwachting en is buitengewoon vriendelijk en professioneel
- Frits

01-05-2018

★★★★★
Vijf ruiten dubbelglas laten plaatsen. Alles is strak geregeld, vlotte communicatie en precies zoals afgesproken. Helemaal goed Mark, dank je wel!
- Wim Los

16-04-2018

★★★★★
vorige week dubbel glas geplaatst in het appartement van mijn moeder. Heel tevreden zijn wij over de werkwijze en plaatsing hiervan. Een aanbeveling wil ik graag doen!!
- mo van keeken

7 April 2018

★★★★★
Vak werk, alles naar wens en perfect uitgevoerd.
- Alexander

4 april 2018

★★★★★
Zeer tevreden en aan aanrader voor glaswerken. Alles volgens afspraak verlopen tegen een keurige prijs, complimenten zijn op zijn plaats.
- Bruins

26-03-2018

★★★★★
Mark en zijn maten hebben prima werk verricht. Alle ruiten benedenverdieping vervangen. Netjes gewerkt en alles goed opgeruimd. Een TOP bedrijf
- Henk

17-03-2018

★★☆☆☆
Zeer tevreden. Sierglas mooi bijpassend ingezet. Vakwerk!
- V.Grootel

12-03-2018

★★★★★
Snelle flexibele service en hoge kwaliteit. Volgende klus kiezen we zeker weer voor Mark Bouwmeester!
- Paul

12-3-2018

★★★★★
Op zeer vakkundige wijze alle kapotte tribuneramen vervangen bij SV Houten. Vakwerk!
- Gert Wildvank

06-03-2018

★★★★☆
Snelle, vakkundige en goede service. Naar alle tevredenheid ruiten vervangen van een tussendeur.
- R. van den Brink

06-03-2018

★★★★★
Prima werk door Mark en Harm. In de vrieskou snel en vakkundig opgeleverd. Ik heb de eerste paar m3 gas al weer terugverdiend.
- Harry

31-01-2018

★★★★☆
Werkzaamheden keurig en vakkundig uitgevoerd, netjes afgewerkt.
- Willem

28-12-2017

★★★★★
Mark heeft bij ons dubbel glas op de slaapverdieping geplaatst, 7 ruiten. Ziet er erg netjes uit, en bovendien schoon gewerkt en opgeruimd.
- Jas

20 november 2017

★★★★★
Mark is vakman en een fijn meedenkend persoon. Samen met zijn collega Harm hebben ze mooi werk geleverd voor een goede prijs. Ze zijn snel en prettig in de omgang met een snufje humor. Complimenten voor jullie kwaliteiten. Een aanrader!
- Chanta Slotboom

15-11-2017

★★★★★
Op 14 nov. zijn er 2 ruiten met dubbelglas geplaatst op mijn werkkamer. Vakkundig en snel gedaan. Erg tevreden. Houdt zich aan afspraken en mocht er iets tussen komen wat altijd kan dan even een telefoontje naar de klant. Zeker aan te bevelen.
- Wim Lukkassen

25-10-2017

★★★★★
Voor de 2e maal dubbel glas laten vervangen door Mark Bouwmeester. Er wordt netjes gewerkt, duidelijke prijsafspraken en schoon opgeleverd. Zelfs de gaten in het kozijn zijn netjes afgewerkt. Zeer aan te bevelen.
- Rudi

11-09-2017

★★★★★
9 ruiten laten vervangen en tegen het middaguur waren ze al aan het opruimen! Werk ging veel sneller dan ik had verwacht. Opnameafspraak voor het maken een offerte, doornemen van de vragen mbt de offerte, de prijs en de daadwerkelijke plaatsing waren allemaal top! Een meedenkend vakman die niet te beroerd is om uit te leggen hoe alles in z'n werk gaat. Mark had wat extra werkzaamheden gedaan om wat hang en sluitwerk te corrigeren en heb dit nooit teruggezien op de factuur. Op de ochtend van de plaatsing waren er ook dakdekkers bezig en wilde ik thuiswerken. Ik heb ongestoord thuis kunnen werken en de samenwerking met de andere heren ging ook van een leien dakje. Ik zou Mark meteen aanraden bij vrienden!
- Jasper

306580950

★★★★★
Mark Bouwmeester werkt zorgvuldig en schoon, hij voert zo nodig eenvoudig timmerwerk uit. Ook het verplaatsen van een rolgordijn behoorde tot de service!
- Boeschoten

20-08-2017

★★★★★
Mark en collega hebben in 1 dag een 15-tal ramen voorzien van isolatieglas. Ik was zeer onder de indruk van de zeer vakkundige en snelle werkwijze en tevens hoe netjes de woning werd achtergelaten. Een absolute aanrader.
- Mirjam Boon

01-08-2017

★★★★★
Onze woonkamer was voorzien van 30 jaar oud gewoon dubbel glas met aluminium luchtroosters. Voor het comfort en energiebesparing hebben we nu HR++ glas met kunststof luchtroosters. Het geheel ziet er strak uit en we verwachten hier nog vele jaren plezier van te hebben. Bedankt Mark!
- Arjen Douma

31/7/2017

★★★★★
Mooi werk geleverd bij onze woning in Houten. Complimenten voor de snelheid en kwaliteit.
- crispin

26-07-2017

★★★★★
SUPER SUPER Van begin tot het eind zijn alle afspraken keurig en snel nagekomen. Mark en collega zijn echte toppertjes. Ze leveren vakwerk en wat een samenwerking zeg. Ze genieten van hun werk en dat is te zien in het eindresultaat. Van ons krijgen jullie een dikke 10. Een aanrader, het kan gewoon niet beter! Nogmaals dank.
- Arijaan en Viviën Peters

03-07-2017

★★★★★
Goede service en goede kwaliteit - gemaakte afspraken uitgevoerd zonder gedoe ! Een vakman die ik iedereen aan zou raden. Martin, Naarden
- Martin

6 juni 2017

★★★★★
Mark heeft bij ons dubbel glas geplaatst en wat opvalt is de goede communicatie, zijn vakmanschap, snelheid en kwaliteit. Dit gecombineerd met zijn humor en leuke collega Harm zorgde ervoor dat zij mij als erg tevreden klant mogen rekenen. Vrolijke groeten, Guido
- Guido

02-05-2017

★★★★★
Vandaag zijn er twee ramen in de keuken vervangen door dubbelglas met rooster. Mark met collega heeft goed en netjes werk afgeleverd. Een aanrader!
- Ton Zijdewind

01-03-2017

★★★★★
We hebben Mark Bouwmeester al vaker ingeschakeld voor werkzaamheden, nu voor het aanbrengen van dubbel glas in onze voorerker. Naast een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding is Mark ook een innemend persoon en werkt hij keurig en efficiënt. Kortom, in onze optiek bovenstaande 5 sterren meer dan waard. Wil en Lo.
- Wilfred Busch

27 januari 2017

★★★★★
Ik ben tevreden met het resultaat van het vervangen van het dubbel glas. Mark denkt met je mee met de mogelijkheden die er zijn. Goede kwaliteit en een vlotte afhandeling van de werkzaamheden.
- Ben van Leeuwen

23-01-2017

★★★★★
Mark en zijn mannen hebben snel en zeer professioneel het dubbel glas aangebracht. Er was duidelijk goed over nagedacht. de afwerking was ook zeer precies. Ook de prijs was zeer redelijk. We zijn blij met het resultaat.
- jan ketelaars

16 januari 2017

★★★★★
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Goede service, betrouwbaar, schappelijke prijs, goede kwaliteit en ook nog aardige mensen.
- Ruud Clijnk

5-10-2016

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Mark en zijn team. Snel, efficient, prettig in de omgang en netjes. Top!
- Eling Delleman

16-11-2016

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden; netjes en accuraat. Prima informatie voorafgaande en na de werkzaamheden.
- J F Versteeg

14 oktober 2016

★★★★★
Een zeer adequaat op elkaar ingespeeld en deskundig duo (Mark Bouwmeester en Harm(en) heeft met veel plezier (werklust) naar onze grote tevredenheid de enkele beglazing van de begane grond (huis-en-suite en keuken) van onze jaren-40-woning vervangen door dubbele beglazing(sep.2016). Wij zijn uitermate tevreden over het met veel enthousiasme uit- gevoerde werk. Ga zo door. Groet Hein en Inge van den Tempel
- h.j.van den Tempel

26 september 2016

★★★★★
Ben erg tevreden over Mark's werk vorige week. Kernwoorden: punctueel, ouderwets deskundig, snel doorwerkend en prettig in de omgang. Waar vind je dat nog !
- P. Beirens

29-06-2016

★★★★★
Mark heeft prima werk geleverd, snelle service en een vakkundige afhandeling van de montage. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Voorzet ramen laten plaatsen, alles in de kleuren van het kozijn. Wat niet gemonteerd kon worden, is niet in rekening gebracht.
- Dinant Baan

28-06-2016

★★★★★
We zijn zeer tevreden over Mark en Mark.Prima werk afgeleverd tegen een redelijke prijs. Klasse! Fam. Asselbergs
- Asselbergs

22-06-16

★★★★☆
Goed werk afgeleverd afgesproken prijs en kwaliteit is in goede verhouding. Alles ziet er netjes uit. Ook in 1 dag al het werk af. super blij met het nieuwe open slaande kozijn in de voorgevel. dubbel glas wat beneden overal gezet is,merk je nu al aan dat dit geluid dempt en waarschijnlijk straks ook de kou. top en bedankt echt een aanrader
- huisman

18-06-2016

★★★★★
Mark en Mark bedankt heel goed werk verricht tegen een redelijke prijs. Een nieuwe ruit voor ons VELUX dakraam en op de 1e verdieping het enkelglas vervangen voor dubbelglas. vakkundig en gezellig
- Wim Verstege

30-05-2016

★★★★☆
Dank Mark en Mark voor betrouwbare afspraken, snelle en vakkundige service en open communicatie! Goed staaltje werk voor niet alledaags raam op 2e verdieping!
- T. vd Wosten, Wijk bij Duurstede

30 mei 2016

★★★★★
Mark heeft een groot deel van ons jaren dertig huis voorzien van dubbel glas. Waar nodig werden de bestaande ramen behouden om de kosten binnen de perken. Tevens een prachtig glas-in-lood raam aan de zijkant van het huis. Goed werk, duidelijke communicatie en dat tegen een zeer redelijke prijs. Bedankt!
- Onno

18/1/2016

★★★★★
Mark heeft bij ons de laatste ruiten vervangen door Dubbelglas. Hij werkt hard, snel en zorgvuldig. Ook ruimt hij de troep die hij maakt op. Aanrader
- Annabelle

07-04-2016

★★★★★
Werken zorgvuldig netjes en zijn vriendelijk.
- Martine

17-03-2016

★★★★★
Mark heeft bij ons een keuken achterwand gehard glas geplaatst in Utrecht. Ziet erg keurig uit! Zowel telefonisch, mondeling en via e-mail is allemaal eerlijk en juist behandeld. Tijdens het plaatsen van het achterwand glas zijn ze erg secuur. Na mijn bevinding is dit een aangeraden bedrijf. Nogmaals super blij met jullie werk. Ik zeg! Zo doorgaan!
- Ray Man

08-01-2015

★★★★★
Mark heeft in mijn appartement in Zeist onlangs drie grote ramen en het glas van de schuifpui vervangen door geluidwerend glas met een speciale folie tegen de zon. Alles is conform afspraak verlopen en hij heeft keurig werk afgeleverd. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen.
- Fred

29-10-2015

★★★★★
Mark heeft hij ons op een zeer moeilijk bereikbare plek dubbele beglazing vervangen, 2 glazen die lek waren en 1 glas met stormschade. Hij was hierbij de enige die deze opdracht durfde aan te nemen en ook tegen een eerlijke prijs. De opdracht is daarnaast zeer netjes uitgevoerd. Deze week heeft Mark op de gehele begane grond alle oude (enkele) beglazing vervangen door HR++ beglazing. Mark geeft goede adviezen en denkt ook mee om de opdracht naar wens uit te kunnen voeren. In beide gevallen kwam zijn offerte ook nog als meest gunstig naar voren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen hem dan ook aanbevelen!
- Robert Jungerius

23-10-2015

★★★★★
Ons oude keukenraam had last van koudeval. Na goed advies van Mark door hem een nieuw raam laten plaatsen, HR++, met een goed ventilatierooster. Resultaat koudeval verdwenen! Mark bedankt!
- Geert de Vries

20 -4--2015

★★★★★
Mark, bedankt voor het plaatsen van nieuw glas in onze lichtkoepel. Ziet er keurig uit en wij zijn er heel blij mee. Perfect stukje werk!
- Fam. van de Meent

17-4-2015

★★★★★
\\\"We waren op zoek naar een goede glaszetter om onze nieuwe stalen kozijnen van glas te voorzien. Via internet kwamen we Mark\\\'s bedrijf tegen en hebben contact gezocht. Mark nam direct contact op en is langsgekomen om de kozijnen op te meten. We kregen een duidelijke uitleg en goed advies over de beste mogelijkheden. Met klassieke stopverf is het glas gezet en het ziet er prachtig uit. In verband met tocht bij ouderwetse ramen uit 1800 aan de achterzijde hebben we bij Mark ook voorzetramen besteld. Deze zijn perfect op maat gemaakt en netjes voorgezet in wit aluminium. De tocht is verdwenen én het ziet er mooi uit. \r\nWe zijn zeer tevreden!\\\".\r\n
- Mevr. D. Janssen

14 maart 2015

★★★★★
Alle ramen van ons huis zijn vervangen voor dubbel glas. Enkele kozijnen zijn aangepast en hersteld waar nodig.\r\nWe zijn erg tevreden over de uitvoering. Er is netjes gewerkt, volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. En allemaal in een goede en ontspannen sfeer. Wij zullen hem zeker aanraden bij anderen.
- Familie Aarts

4 Maart 2015

★★★★★
Heb heel lang zitten dubben over dubbelglas aan de voorkant de koudste kant van mijn huis .Mark heeft mij overtuigd en ik ben heel blij dat het is gebeurd zoveel warmer in mijn kamer. en zo goed gedaan mark zei om een uur ben ik klaar en het was om een uur klaar. Mark is goed en snel weet wat hij doet en de prijs zoals afgesproken Bedankt mark!
- L van Gool

25-01-2015

★★★★★
Mark heeft bij ons enkele ramen met enkelglas vervangen door dubbelglas met roosters. Het werk is netjes opgenomen en uitgebreid besproken. De uiteindelijke oplevering was precies zoals afgesproken en daarnaast ook netjes afgewerkt. Ondanks het slechte weer ook nog binnen de gestelde tijd. Wij zullen hem bij anderen zeker aanraden.
- Fam. van der Leur

19 januari 2015

★★★★★
Vandaag nieuwe ramen voor\r\nonze koepel geplaatst. Clima\r\nplus ramen met witte folie.\r\nprachtig. mooi werk afgeleverd\r\nen alles netjes en snel achter\r\ngelaten. Ik kan deze heren\r\nzeker adviseren.
- Fam .Jansen

8 Januari 2015

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Mark en zijn collega timmerman,ze hebben ons oude raam dat niet open kon vervangen door een mooi open slaande raam naar buiten. Ook hebben ze alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Deze twee mannen zijn een aanrader! Fam.Withaar.
- Fam.Withaar

12-11-2014

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van het dubbelglas, tegen een goede prijs. Mark is een snelle en harde werker die net en vakkundig werk levert. Ook stelde ik het zeer op prijs dat toen het niet lukte om op de afgesproken tijd te komen, er direct een belletje van hem volgde. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt.
- Onno Mans

2 augustus 2014

★★★★★
Correct en snel werk ! Tegen een goede prijs !
- Jan-Willem Nieuwenhuijsen

1 August 2014

★★★★★
ik ben zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas dat Mark Bouwmeester recentelijk aan de voorkant van mijn huis heeft uitgevoerd. Alles werd goed van te voren uitgelegd en vervolgens netjes uitgevoerd volgens afspraak. Een professionele en vakkundige service! Ten zeerste aanbevolen!\r\nVivien Hargreaves
- Vivien Hargreaves

24 juni 2014

★★★★★
Wij zijn heel tevreden over de aanloop naar en het zetten van een nieuwe voorruit van onze woonkamer. Dubbel HR glas. Alles netjes volgens afspraak, de werkzaamheden liepen soepel, evt extra werk werd duidelijk besproken. Wij gaan Mark en/of z\\\'n collega\\\'s zeker terugvragen voor een volgende klus!
- Fam Daly

Juni 2014

★★★★☆
Fijn dat het plaatsen van het dubbele glas zo goed verlopen is. Jullie werken keihard en we zijn erg tevreden. We kunnen niet wachten op de winter om te kijken wat t effect is. Wij bevelen jullie graag aan.\r\nFamilie Bedaux\r\n
- Familie Bedaux

31 maart 2014

★★★★★
Vandaag heeft Mark Bouwmeester HR++ glas en nieuwe ventilatierooster bij ons geplaatst. Het geheel is keurig geplaatst en afgewerkt.\r\nWerkt netjes en goed en wij zijn zeer tevreden.\r\n
- Jan Hendriks

03-03-2014

★★★★★
Mark heeft vandaag HR++ beglazing geplaatst. Snel en zorgvuldig werk. Ook offertetraject was prima, Mark schroomt niet om minder goede ideeën van mij te corrigeren, waardoor het werk uiteindelijk beter is geworden dan ik bedacht had. Ik ben er prima over te spreken!
- Klaasjan Andringa

01-03-2014

★★★★☆
Mark Bouwmeester heeft bij ons enkele panelen brandvertragende beglazing vervangen.\r\nWe zijn uitermate tevreden over de manier van werken.\r\nHeldere afspraken, schoon werk, superschoon opleveren, en kwalitatief helemaal goed.\r\nEen aanrader om voor werk in de arm te nemen.
- Ronald

24-2-2014

★★★★★
Mark heeft bij ons het kunstof van een lichtkoepel vervangen door glas. Alles liep soepel en het glas in vakkundig geplaatst. We zijn er helemaal blij mee!
- Marieke Jansen

12-02-2014

★★★★★
Mark heeft ons huis voorzien van nieuwe kozijnen. Hij heeft niet alleen net en goed werk afgeleverd, maar het is ook prettig zaken doen met Mark: eerlijk advies, heldere communicatie en goede kwaliteit. Wij raden hem zeker aan.
- L Helmsing

4 feb 2014

★★★★★
Mark heeft bij ons dubbel glas en ventilatieroosters geplaatst op de zolderverdieping. Alles netjes afgewerkt en na afloop zowel binnen als buiten alles keurig opgeruimd. Een vrolijke, harde werker. Wij zijn tevreden!
- Fam. Wijnands

13-01-2014

★★★★★
Mijn voordeur en de ruit naast mijn voordeur moest voorzien worden van nieuw glas. De kwaliteit van het nieuwe glas is een stuk beter maar ook zwaarder... De voordeur ging al moeizaam open maar door dit glas zou ik hem totaal niet meer open krijgen. De deur is op een professionele manier voorzien van nieuw glas en is volledig hersteld zodat deze nu zo soepel loopt zodat alles wel wel nieuw lijkt. Top!
- Marline

8-12-2013

★★★★★
Mark heeft de afgelopen week op een snelle manier onze keukendeur van noodglas voorzien. De dubbele ruit was aan diggelen gegaan na een brute inbraak. Kort daarop heeft Mark de nieuwe ruit geplaatst, naar volle tevredenheid. Mark is een gedegen vakman, hij is snel, en, niet onbelangrijk, betrouwbaar. Hartstikke bedankt, Mark! Bedankt.\\\\r\\\\nH. van Poecke
- H. van Poecke

18-10-2013

★★★★★
Mark heeft bij ons een aantal dubbelglas ramen geplaatst en een nieuw raam. Alles is naar wens uitgevoerd en dat onder omstandigheden die niet ideaal waren door regen. Mark denkt goed mee met de klant, hij komt zijn afspraken netjes na en hij werkt snel maar toch ook zorgvuldig en dat alles voor een goede prijs.
- Roland Staring

04 Apr 2013

★★★★☆
Het gewapend glas van onze schuurdeur was kapot. Even gegoogeld naar een glaszetter in Houten. Een afspraak gemaakt met Mark om het op te meten en een dag later is het glas al vervangen. Goeie informatie, heldere communicatie, snelle oplossing van het probleem. Super, Bedankt.
- Bert Knol

09 Feb 2013

★★★★☆
Mark heeft bij ons in de gang een glazen deur geplaatst waarmee wij erg blij zijn.rnIn eerste instantie had de groothandel een foutieve deur geleverd: zij hadden buiten zijn schuld geen rekening gehouden met de maat van de scharnieren. Ondanks dat hem dit een halve werkdag kostte heeft Mark de goede deur vervolgens zonder hier een probleem van te maken geplaatst.rnHij staat mooi en functioneert prima!rnWij kunnen zonder meer Mark aanbevelen.rnFamilie Schaefers
- Schaefers

21 May 2013

★★★★★
M. Bouwmeester heeft snel gereageerd op ons verzoek voor een offerte voor het vervangen van een aantal ramen. Snel contact, prettig overleg en een vlotte service. Afspraken worden nagekomen. En nog even een extra telefoontje voor het afstemmen is net dat beetje extra. Zeer tevreden klant, we zeggen het voort!
- Fam Koppel

14 May 2013

★★★★★
Mark Bouwmeester heeft bij ons het gewapende glas in onze schuurdeur vervangen. Van het opnemen van de klus tot het plaatsen van het nieuwe gewapende glas zat nog geen 1 week. Wij zijn zeer content met het snelle eindresultaat, Bedankt.
- Van Dijk

12 May 2013

★★★★★
Via de website van Saint-Gobain Glass en wat info van de Bouwbeurs ben ik in contact gekomen met Mark Bouwmeester. Wij hebben gekozen voor Climaplus Sun glas om meer warmte te weren als de zon schijnt, de gevel zit op het zuiden. Op zeer professionele en nette afwerking werden er 3 ruiten vervangen. We hebben nu al gemerkt dat het advies en het type glas perfect werkt. Dank daarvoor.
- Ed Degekamp

27 Feb 2013

★★★★★
Bij ons heeft Mark Bouwmeester in vijf ramen dubbelglas geplaatst (was enkel glas). Dat is netjes en degelijk gebeurd, goede glaslatten gebruikt, ook de gezaagde uiteinden gegrondverfd, alles mooi afgekit etcetera. Dus ook ik kan u Mark aanbevelen.\r\nRené Langenhoff
- René Langenhoff