Bel voor een offerte of advies! tel: +31(0)6-11784808

Glasservice Vianen

Home
Glasservice Vianen

Glasservice Vianen

Bel de Glasservice in Vianen op 06-11784808Glasservice Vianen

Onze AF erkende glaszetters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week, klaar om u te helpen bij onverhoopte glasschade en noodgevallen met onze Glasservice in Vianen. Wij hebben 24 uur per dag het begrip ‘glasservice’ hoog in het vaandel staan, want een schade komt altijd ongelegen. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse en hebben alle materialen bij zich waarmee de glasschade in de meeste gevallen direct hersteld kan worden of waarmee een raam gedicht kan worden zodat de dag erna herstelwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

24/7 direct glasschade herstel met Glasservice Vianen.

M.Bouwmeester staat voor het leveren van kwaliteit en snelheid. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat in regio Vianen.

Glasservice VianenOnze glaszetters zijn allemaal gediplomeerd en AF gecertificeerd. Tevens zijn onze medewerkers voorzien van het VCA veiligheidsdiploma.

Advies: Heeft u een gebroken ruit, laat dan het gebroken glas liggen. Onze glaszetters zijn ervaren in glasherstel en dragen de juiste beschermingsmiddelen om de glasscherven uit de sponning te halen en de scherven op te ruimen. Wij ruimen het graag en veilig voor u op en nemen de oude ruit mee.