Bel voor een offerte of advies! tel: +31(0)6-11784808

Glasservice Utrecht

Home
Glasservice Utrecht

Glasservice Utrecht

Bel de Glasservice in Utrecht op 06-11784808Glasservice Utrecht

Onze AF erkende glaszetters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week, klaar om u te helpen bij onverhoopte glasschade en noodgevallen met onze Glasservice in Utrecht. Wij hebben 24 uur per dag het begrip ‘glasservice’ hoog in het vaandel staan, want een schade komt altijd ongelegen. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse en hebben alle materialen bij zich waarmee de glasschade in de meeste gevallen direct hersteld kan worden of waarmee een raam gedicht kan worden zodat de dag erna herstelwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

24/7 direct glasschade herstel met Glasservice Utrecht.

M.Bouwmeester staat voor het leveren van kwaliteit en snelheid. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij een oplossing op maat.

Glasservice UtrechtOnze glaszetters zijn allemaal gediplomeerd en AF gecertificeerd. Tevens zijn onze medewerkers voorzien van het VCA veiligheidsdiploma.

Advies:  Heeft u een gebroken ruit, laat dan het gebroken glas liggen. Onze glaszetters zijn ervaren in glasherstel en dragen de juiste beschermingsmiddelen om de glasscherven uit de sponning te halen en de scherven op te ruimen. Wij ruimen het graag en veilig voor u op en nemen de oude ruit mee.