Bel voor een offerte of advies! tel: +31(0)6-11784808

Referenties

Home
Referenties

Referentie toevoegen

Naam
Email
Datum
Rating
Bericht

11-09-2017

★★★★★
5 5 1
9 ruiten laten vervangen en tegen het middaguur waren ze al aan het opruimen! Werk ging veel sneller dan ik had verwacht. Opnameafspraak voor het maken een offerte, doornemen van de vragen mbt de offerte, de prijs en de daadwerkelijke plaatsing waren allemaal top! Een meedenkend vakman die niet te beroerd is om uit te leggen hoe alles in z'n werk gaat. Mark had wat extra werkzaamheden gedaan om wat hang en sluitwerk te corrigeren en heb dit nooit teruggezien op de factuur. Op de ochtend van de plaatsing waren er ook dakdekkers bezig en wilde ik thuiswerken. Ik heb ongestoord thuis kunnen werken en de samenwerking met de andere heren ging ook van een leien dakje. Ik zou Mark meteen aanraden bij vrienden!

306580950

★★★★★
5 5 1
Mark Bouwmeester werkt zorgvuldig en schoon, hij voert zo nodig eenvoudig timmerwerk uit. Ook het verplaatsen van een rolgordijn behoorde tot de service!

20-08-2017

★★★★★
5 5 1
Mark en collega hebben in 1 dag een 15-tal ramen voorzien van isolatieglas. Ik was zeer onder de indruk van de zeer vakkundige en snelle werkwijze en tevens hoe netjes de woning werd achtergelaten. Een absolute aanrader.

01-08-2017

★★★★★
5 5 1
Onze woonkamer was voorzien van 30 jaar oud gewoon dubbel glas met aluminium luchtroosters. Voor het comfort en energiebesparing hebben we nu HR++ glas met kunststof luchtroosters. Het geheel ziet er strak uit en we verwachten hier nog vele jaren plezier van te hebben. Bedankt Mark!

31/7/2017

★★★★★
5 5 1
Mooi werk geleverd bij onze woning in Houten. Complimenten voor de snelheid en kwaliteit.

26-07-2017

★★★★★
5 5 1
SUPER SUPER Van begin tot het eind zijn alle afspraken keurig en snel nagekomen. Mark en collega zijn echte toppertjes. Ze leveren vakwerk en wat een samenwerking zeg. Ze genieten van hun werk en dat is te zien in het eindresultaat. Van ons krijgen jullie een dikke 10. Een aanrader, het kan gewoon niet beter! Nogmaals dank.

03-07-2017

★★★★★
5 5 1
Goede service en goede kwaliteit - gemaakte afspraken uitgevoerd zonder gedoe ! Een vakman die ik iedereen aan zou raden. Martin, Naarden

6 juni 2017

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons dubbel glas geplaatst en wat opvalt is de goede communicatie, zijn vakmanschap, snelheid en kwaliteit. Dit gecombineerd met zijn humor en leuke collega Harm zorgde ervoor dat zij mij als erg tevreden klant mogen rekenen. Vrolijke groeten, Guido

02-05-2017

★★★★★
5 5 1
Vandaag zijn er twee ramen in de keuken vervangen door dubbelglas met rooster. Mark met collega heeft goed en netjes werk afgeleverd. Een aanrader!

01-03-2017

★★★★★
5 5 1
We hebben Mark Bouwmeester al vaker ingeschakeld voor werkzaamheden, nu voor het aanbrengen van dubbel glas in onze voorerker. Naast een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding is Mark ook een innemend persoon en werkt hij keurig en efficiënt. Kortom, in onze optiek bovenstaande 5 sterren meer dan waard. Wil en Lo.

27 januari 2017

★★★★★
5 5 1
Ik ben tevreden met het resultaat van het vervangen van het dubbel glas. Mark denkt met je mee met de mogelijkheden die er zijn. Goede kwaliteit en een vlotte afhandeling van de werkzaamheden.

23-01-2017

★★★★★
5 5 1
Mark en zijn mannen hebben snel en zeer professioneel het dubbel glas aangebracht. Er was duidelijk goed over nagedacht. de afwerking was ook zeer precies. Ook de prijs was zeer redelijk. We zijn blij met het resultaat.

16 januari 2017

★★★★★
5 5 1
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Goede service, betrouwbaar, schappelijke prijs, goede kwaliteit en ook nog aardige mensen.

5-10-2016

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Mark en zijn team. Snel, efficient, prettig in de omgang en netjes. Top!

16-11-2016

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden; netjes en accuraat. Prima informatie voorafgaande en na de werkzaamheden.

14 oktober 2016

★★★★★
5 5 1
Een zeer adequaat op elkaar ingespeeld en deskundig duo (Mark Bouwmeester en Harm(en) heeft met veel plezier (werklust) naar onze grote tevredenheid de enkele beglazing van de begane grond (huis-en-suite en keuken) van onze jaren-40-woning vervangen door dubbele beglazing(sep.2016). Wij zijn uitermate tevreden over het met veel enthousiasme uit- gevoerde werk. Ga zo door. Groet Hein en Inge van den Tempel

26 september 2016

★★★★★
5 5 1
Ben erg tevreden over Mark's werk vorige week. Kernwoorden: punctueel, ouderwets deskundig, snel doorwerkend en prettig in de omgang. Waar vind je dat nog !

29-06-2016

★★★★★
5 5 1
Mark heeft prima werk geleverd, snelle service en een vakkundige afhandeling van de montage. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Voorzet ramen laten plaatsen, alles in de kleuren van het kozijn. Wat niet gemonteerd kon worden, is niet in rekening gebracht.

28-06-2016

★★★★★
5 5 1
We zijn zeer tevreden over Mark en Mark.Prima werk afgeleverd tegen een redelijke prijs. Klasse! Fam. Asselbergs

22-06-16

★★★★☆
4 5 1
Goed werk afgeleverd afgesproken prijs en kwaliteit is in goede verhouding. Alles ziet er netjes uit. Ook in 1 dag al het werk af. super blij met het nieuwe open slaande kozijn in de voorgevel. dubbel glas wat beneden overal gezet is,merk je nu al aan dat dit geluid dempt en waarschijnlijk straks ook de kou. top en bedankt echt een aanrader

18-06-2016

★★★★★
5 5 1
Mark en Mark bedankt heel goed werk verricht tegen een redelijke prijs. Een nieuwe ruit voor ons VELUX dakraam en op de 1e verdieping het enkelglas vervangen voor dubbelglas. vakkundig en gezellig

30-05-2016

★★★★☆
4 5 1
Dank Mark en Mark voor betrouwbare afspraken, snelle en vakkundige service en open communicatie! Goed staaltje werk voor niet alledaags raam op 2e verdieping!

30 mei 2016

★★★★★
5 5 1
Mark heeft een groot deel van ons jaren dertig huis voorzien van dubbel glas. Waar nodig werden de bestaande ramen behouden om de kosten binnen de perken. Tevens een prachtig glas-in-lood raam aan de zijkant van het huis. Goed werk, duidelijke communicatie en dat tegen een zeer redelijke prijs. Bedankt!

18/1/2016

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons de laatste ruiten vervangen door Dubbelglas. Hij werkt hard, snel en zorgvuldig. Ook ruimt hij de troep die hij maakt op. Aanrader

07-04-2016

★★★★★
5 5 1
Werken zorgvuldig netjes en zijn vriendelijk.

17-03-2016

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons een keuken achterwand gehard glas geplaatst in Utrecht. Ziet erg keurig uit! Zowel telefonisch, mondeling en via e-mail is allemaal eerlijk en juist behandeld. Tijdens het plaatsen van het achterwand glas zijn ze erg secuur. Na mijn bevinding is dit een aangeraden bedrijf. Nogmaals super blij met jullie werk. Ik zeg! Zo doorgaan!

08-01-2015

★★★★★
5 5 1
Mark heeft in mijn appartement in Zeist onlangs drie grote ramen en het glas van de schuifpui vervangen door geluidwerend glas met een speciale folie tegen de zon. Alles is conform afspraak verlopen en hij heeft keurig werk afgeleverd. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen.

29-10-2015

★★★★★
5 5 1
Mark heeft hij ons op een zeer moeilijk bereikbare plek dubbele beglazing vervangen, 2 glazen die lek waren en 1 glas met stormschade. Hij was hierbij de enige die deze opdracht durfde aan te nemen en ook tegen een eerlijke prijs. De opdracht is daarnaast zeer netjes uitgevoerd. Deze week heeft Mark op de gehele begane grond alle oude (enkele) beglazing vervangen door HR++ beglazing. Mark geeft goede adviezen en denkt ook mee om de opdracht naar wens uit te kunnen voeren. In beide gevallen kwam zijn offerte ook nog als meest gunstig naar voren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen hem dan ook aanbevelen!

23-10-2015

★★★★★
5 5 1
Ons oude keukenraam had last van koudeval. Na goed advies van Mark door hem een nieuw raam laten plaatsen, HR++, met een goed ventilatierooster. Resultaat koudeval verdwenen! Mark bedankt!

20 -4--2015

★★★★★
5 5 1
Mark, bedankt voor het plaatsen van nieuw glas in onze lichtkoepel. Ziet er keurig uit en wij zijn er heel blij mee. Perfect stukje werk!

17-4-2015

★★★★★
5 5 1
\\\"We waren op zoek naar een goede glaszetter om onze nieuwe stalen kozijnen van glas te voorzien. Via internet kwamen we Mark\\\'s bedrijf tegen en hebben contact gezocht. Mark nam direct contact op en is langsgekomen om de kozijnen op te meten. We kregen een duidelijke uitleg en goed advies over de beste mogelijkheden. Met klassieke stopverf is het glas gezet en het ziet er prachtig uit. In verband met tocht bij ouderwetse ramen uit 1800 aan de achterzijde hebben we bij Mark ook voorzetramen besteld. Deze zijn perfect op maat gemaakt en netjes voorgezet in wit aluminium. De tocht is verdwenen én het ziet er mooi uit. \r\nWe zijn zeer tevreden!\\\".\r\n

14 maart 2015

★★★★★
5 5 1
Alle ramen van ons huis zijn vervangen voor dubbel glas. Enkele kozijnen zijn aangepast en hersteld waar nodig.\r\nWe zijn erg tevreden over de uitvoering. Er is netjes gewerkt, volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. En allemaal in een goede en ontspannen sfeer. Wij zullen hem zeker aanraden bij anderen.

4 Maart 2015

★★★★★
5 5 1
Heb heel lang zitten dubben over dubbelglas aan de voorkant de koudste kant van mijn huis .Mark heeft mij overtuigd en ik ben heel blij dat het is gebeurd zoveel warmer in mijn kamer. en zo goed gedaan mark zei om een uur ben ik klaar en het was om een uur klaar. Mark is goed en snel weet wat hij doet en de prijs zoals afgesproken Bedankt mark!

25-01-2015

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons enkele ramen met enkelglas vervangen door dubbelglas met roosters. Het werk is netjes opgenomen en uitgebreid besproken. De uiteindelijke oplevering was precies zoals afgesproken en daarnaast ook netjes afgewerkt. Ondanks het slechte weer ook nog binnen de gestelde tijd. Wij zullen hem bij anderen zeker aanraden.

19 januari 2015

★★★★★
5 5 1
Vandaag nieuwe ramen voor\r\nonze koepel geplaatst. Clima\r\nplus ramen met witte folie.\r\nprachtig. mooi werk afgeleverd\r\nen alles netjes en snel achter\r\ngelaten. Ik kan deze heren\r\nzeker adviseren.

8 Januari 2015

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Mark en zijn collega timmerman,ze hebben ons oude raam dat niet open kon vervangen door een mooi open slaande raam naar buiten. Ook hebben ze alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Deze twee mannen zijn een aanrader! Fam.Withaar.

12-11-2014

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van het dubbelglas, tegen een goede prijs. Mark is een snelle en harde werker die net en vakkundig werk levert. Ook stelde ik het zeer op prijs dat toen het niet lukte om op de afgesproken tijd te komen, er direct een belletje van hem volgde. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt.

2 augustus 2014

★★★★★
5 5 1
Correct en snel werk ! Tegen een goede prijs !

1 August 2014

★★★★★
5 5 1
ik ben zeer tevreden over het plaatsen van dubbelglas dat Mark Bouwmeester recentelijk aan de voorkant van mijn huis heeft uitgevoerd. Alles werd goed van te voren uitgelegd en vervolgens netjes uitgevoerd volgens afspraak. Een professionele en vakkundige service! Ten zeerste aanbevolen!\r\nVivien Hargreaves

24 juni 2014

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel tevreden over de aanloop naar en het zetten van een nieuwe voorruit van onze woonkamer. Dubbel HR glas. Alles netjes volgens afspraak, de werkzaamheden liepen soepel, evt extra werk werd duidelijk besproken. Wij gaan Mark en/of z\\\'n collega\\\'s zeker terugvragen voor een volgende klus!

Juni 2014

★★★★☆
4 5 1
Fijn dat het plaatsen van het dubbele glas zo goed verlopen is. Jullie werken keihard en we zijn erg tevreden. We kunnen niet wachten op de winter om te kijken wat t effect is. Wij bevelen jullie graag aan.\r\nFamilie Bedaux\r\n

31 maart 2014

★★★★★
5 5 1
Vandaag heeft Mark Bouwmeester HR++ glas en nieuwe ventilatierooster bij ons geplaatst. Het geheel is keurig geplaatst en afgewerkt.\r\nWerkt netjes en goed en wij zijn zeer tevreden.\r\n

03-03-2014

★★★★★
5 5 1
Mark heeft vandaag HR++ beglazing geplaatst. Snel en zorgvuldig werk. Ook offertetraject was prima, Mark schroomt niet om minder goede ideeën van mij te corrigeren, waardoor het werk uiteindelijk beter is geworden dan ik bedacht had. Ik ben er prima over te spreken!

01-03-2014

★★★★☆
4 5 1
Mark Bouwmeester heeft bij ons enkele panelen brandvertragende beglazing vervangen.\r\nWe zijn uitermate tevreden over de manier van werken.\r\nHeldere afspraken, schoon werk, superschoon opleveren, en kwalitatief helemaal goed.\r\nEen aanrader om voor werk in de arm te nemen.

24-2-2014

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons het kunstof van een lichtkoepel vervangen door glas. Alles liep soepel en het glas in vakkundig geplaatst. We zijn er helemaal blij mee!

12-02-2014

★★★★★
5 5 1
Mark heeft ons huis voorzien van nieuwe kozijnen. Hij heeft niet alleen net en goed werk afgeleverd, maar het is ook prettig zaken doen met Mark: eerlijk advies, heldere communicatie en goede kwaliteit. Wij raden hem zeker aan.

4 feb 2014

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons dubbel glas en ventilatieroosters geplaatst op de zolderverdieping. Alles netjes afgewerkt en na afloop zowel binnen als buiten alles keurig opgeruimd. Een vrolijke, harde werker. Wij zijn tevreden!

13-01-2014

★★★★★
5 5 1
Mijn voordeur en de ruit naast mijn voordeur moest voorzien worden van nieuw glas. De kwaliteit van het nieuwe glas is een stuk beter maar ook zwaarder... De voordeur ging al moeizaam open maar door dit glas zou ik hem totaal niet meer open krijgen. De deur is op een professionele manier voorzien van nieuw glas en is volledig hersteld zodat deze nu zo soepel loopt zodat alles wel wel nieuw lijkt. Top!

8-12-2013

★★★★★
5 5 1
Mark heeft de afgelopen week op een snelle manier onze keukendeur van noodglas voorzien. De dubbele ruit was aan diggelen gegaan na een brute inbraak. Kort daarop heeft Mark de nieuwe ruit geplaatst, naar volle tevredenheid. Mark is een gedegen vakman, hij is snel, en, niet onbelangrijk, betrouwbaar. Hartstikke bedankt, Mark! Bedankt.\\\\r\\\\nH. van Poecke

18-10-2013

★★★★★
5 5 1
Mark heeft bij ons een aantal dubbelglas ramen geplaatst en een nieuw raam. Alles is naar wens uitgevoerd en dat onder omstandigheden die niet ideaal waren door regen. Mark denkt goed mee met de klant, hij komt zijn afspraken netjes na en hij werkt snel maar toch ook zorgvuldig en dat alles voor een goede prijs.

04 Apr 2013

★★★★☆
4 5 1
Het gewapend glas van onze schuurdeur was kapot. Even gegoogeld naar een glaszetter in Houten. Een afspraak gemaakt met Mark om het op te meten en een dag later is het glas al vervangen. Goeie informatie, heldere communicatie, snelle oplossing van het probleem. Super, Bedankt.

09 Feb 2013

★★★★☆
4 5 1
Mark heeft bij ons in de gang een glazen deur geplaatst waarmee wij erg blij zijn.rnIn eerste instantie had de groothandel een foutieve deur geleverd: zij hadden buiten zijn schuld geen rekening gehouden met de maat van de scharnieren. Ondanks dat hem dit een halve werkdag kostte heeft Mark de goede deur vervolgens zonder hier een probleem van te maken geplaatst.rnHij staat mooi en functioneert prima!rnWij kunnen zonder meer Mark aanbevelen.rnFamilie Schaefers

21 May 2013

★★★★★
5 5 1
M. Bouwmeester heeft snel gereageerd op ons verzoek voor een offerte voor het vervangen van een aantal ramen. Snel contact, prettig overleg en een vlotte service. Afspraken worden nagekomen. En nog even een extra telefoontje voor het afstemmen is net dat beetje extra. Zeer tevreden klant, we zeggen het voort!

14 May 2013

★★★★★
5 5 1
Mark Bouwmeester heeft bij ons het gewapende glas in onze schuurdeur vervangen. Van het opnemen van de klus tot het plaatsen van het nieuwe gewapende glas zat nog geen 1 week. Wij zijn zeer content met het snelle eindresultaat, Bedankt.

12 May 2013

★★★★★
5 5 1
Via de website van Saint-Gobain Glass en wat info van de Bouwbeurs ben ik in contact gekomen met Mark Bouwmeester. Wij hebben gekozen voor Climaplus Sun glas om meer warmte te weren als de zon schijnt, de gevel zit op het zuiden. Op zeer professionele en nette afwerking werden er 3 ruiten vervangen. We hebben nu al gemerkt dat het advies en het type glas perfect werkt. Dank daarvoor.

27 Feb 2013

★★★★★
5 5 1
Bij ons heeft Mark Bouwmeester in vijf ramen dubbelglas geplaatst (was enkel glas). Dat is netjes en degelijk gebeurd, goede glaslatten gebruikt, ook de gezaagde uiteinden gegrondverfd, alles mooi afgekit etcetera. Dus ook ik kan u Mark aanbevelen.\r\nRené Langenhoff